Over mij

“Het prachtige van dit werk vind ik om samen met de klant iets te ontwerpen, wat hij/zij altijd bij zich draagt. Ieder sieraad is maatwerk, waardoor dit ook altijd uniek blijft.”

+20 jaar ervaring

Mijn passie

Voor ieder budget zijn er mogelijkheden

Het gezicht achter Yours-Forever

“Mijn naam is Patrick Ploeg geboren en getogen Barnevelder en juwelier sinds 2000”

Hoi! Leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Patrick Ploeg, 47 jaar oud en geboren & getogen Barnevelder. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon ik met veel plezier in de wijk Veller waar ik mijn atelier heb.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de juweliersbranche. Ik ben hier ingerold bij van Ruler juweliers, waar ik mij in een paar jaar heb kunnen verdiepen in het vak. Na mijn leuke jaren bij Ruler juweliers ben ik gestart bij Jewels & Watches.

De afgelopen 13 jaar ben ik bezig geweest bij Otse juwelier, trouwringen en optiek. Hier heb ik mij gespecialiseerd in trouwringen en gedenksieraden.

Toen onze oudste dochter Lieke overleed vond ik het heel bijzonder om met haar vingerafdruk een mooi gedenk sieraad te maken. Door haar overlijden ben ik mij nog meer gaan richten op het gebied van persoonlijke gedenksieraden en trouwringen. Dit doe ik met heel veel passie, liefde en plezier.

Het prachtige van dit werk vind ik om samen met de klant iets te ontwerpen, wat hij/zij altijd bij zich draagt. Ieder sieraad is maatwerk, waardoor dit ook altijd uniek blijft.

Voorbeelden die in het portfolio staan zijn stuk voor stuk gepersonaliseerde sieraden en trouwringen. Elk sieraad is uniek door bijvoorbeeld:

  • een stukje tekst van de trouwkaart
  • een vinger afdruk van je aanstaande
  • een diamant van oma

Denk bij gedenksieraden bijvoorbeeld aan een mooi aandenken van opa en oma, of voor de klein kinderen een tastbare herinnering. Stuk voor stuk uniek en waardevol.

Ook kunnen de volgende elementen in het sieraad verwerkt worden:

  • een persoonlijke tekst (in handschrift)
  • een beetje as
  • haar
  • of iets anders persoonlijks van een dierbare

Ik kom graag bij u langs met mijn collecties, ontwerpen en voorbeelden.

Samen bespreken we alle mogelijkheden en wensen.
Klik hier om contact op te nemen.

Wat wij voor u kunnen doen

Gedenksieraden, Trouwringen & Reparaties.

Gedenksieraden

Na het overlijden van een dierbare rest alleen de herinnering. Yours Forever maakt samen met u een mooi & persoonlijk sieraad. Heeft u nog geen idee wat uw wensen zijn maak dan een vrijblijvende afspraak.

Trouwringen

U wilt een speciaal paar trouwringen, iets wat compleet nieuw is of misschien wel van oude trouwringen gemaakt is? Dan kom ik graag bij u langs om te bespreken wat mogelijk is. Samen ontwerpen we een uniek   & persoonlijk paar trouwringen.

Reparaties

Na een lange tijd van dragen kan slijtage ontstaan en een reparatie of opknapbeurt nodig zijn. Het is mooi en dankbaar werk om een sieraad met veel emotionele waarde te repareren. Slijtage van sieraden is belangrijk om goed in de gaten te houden.

Volg ons op instagram

Contact

Neem bij vragen contact op via onderstaand contactformulier of bel ons!

Bel ons

06 39785811

Adres

Vellerselaan 48

3772 PP Barneveld

Contact